3 зодии с нисък праг на търпимост


Има зодии, от които много трябва да се пазиш, особено когато ги ядосаш. Всяка зодия има праг на търпимост, но при тези 3 зодии прагът е толкова нисък, че лесно можеш да се спънеш в него.

Ето кои са те:

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са особено злобни, когато ги ядосаш и се опиташ да им отмъкнеш нещо, което им принадлежи. Те бранят много ревностно близките си приятели, а още по-ревностно човека до себе си. Ако се опиташ да пофлиртуваш с човека, в който са влюбени, очаквай силен ответен удар. Те няма да ти простят и винаги ще си им черен пред очите. Много са ревниви и това е лошо за партньорите им, а още по-лошо за околните, за които не им дават дори да погледат възлюбените им. Злобата и отмъстителността на Близнаците са пословични, затова внимавайте и не се закачайте с тях, освен ако не е крайно наложително.

ЛЪВ

Лъвовете са чудесни хора, особено когато сте в добри отношения с тях. Обърнат ли се нещата обаче, очаквайте много сериозни последици за вас. Лъвовете най-много мразят това някой да се опита да им казва какво да правят на работното място или пък някой да се опита да заеме мястото им. Тогава става много злобни – могат да те натопят, без да си направил нищо, само и само да запазят работната си позицията и да са лидерите, каквито обикновено са свикнали да бъдат. Най-силно ще усетиш злобата им, ако имаш смелостта да им кажеш всичко в очите – тогава побесняват и изобщо не отговарят за действията си.

СКОРПИОН

Скорпионите са много злобни в любовта. Ако нещо не се получи, както те искат – очаквайте мълнии да се сипят над вас. Гневът им няма край, особено ако сте ги оставали заради някой друг. Скорпионите не понасят да бъдат зарязвани, затова ще намерят начин да си ви го върнат сериозно. Освен това те са и много ревниви, което означава, че пазят човека до себе си като собствените си очи. Не дават на никой да се доближи до тях, а усетят ли заплаха – готови са на всичко, за да спасят връзката си. Не се закачайте със зодия Скорпион, защото после няма да можете да си намерите място под небето, в което да не попаднете на гнева им.