Арестуваха Куба Гудинг Младши заради изнасилване


Нова порция секс скандали разтресе Холивуд.

Носителят на Оскар Куба Гудинг Младши беше обвинен в сексуално посегателство и се предаде сам в полицията в Ню Йорк. Това се случи, след като 29-годишна жена е подала сигнал, че противно на желанията й, Куба е сграбчил гърдите й в нощно заведение в неделя вечерта.

Актьорът, който се усмихваше и махаше на репортерите пред полицейския участък, отрича обвиненията. Адвокатът му Марк Хелър заяви, че разполага с видеозаписите от охранителните камери в нощното заведение и те ясно показват, че клиента му не е извършил престъпление.

Хелър отхвърли и обвиненията, отправени от друга жена, че Куба Гудинг Младши я сграбчил за задника в заведение в Ню Орлиънс през 2008 г.

Режисьорът на Х-Мен плати солена глоба

Холивудският режисьор Брайън Сингър плати 150 хиляди долара като извънсъдебно споразумение с мъж, който го обвини в изнасилване. Сезар Санчес-Гузман твърди, че това се е случило на парти на яхта през 2003 г., когато той бил само на 17 години.

Адвокатите на режисьора казаха, че Брайън Сингър не познава своя обвинител, а още по-малко е имал отношения с него преди повече от 15 години. В хода на делото стана ясно, че Санчес-Гузман е обявил фалит през 2014 г. Кредиторите му обаче са подновили търсенията си от него, след като стана ясно, че не е декларирал като възможен източник на приход съдебното дело срещу Брайън Сингър.

Кредиторите ще вземат 61 хиляди долара от парите, които ще получи Санчес-Гузман. След това той ще трябва да покрие и хонорарите на адвоката си.

През февруари филмовата компания, с която работеше Сингър обяви, че спира проекта, по който той е ангажиран. Той също така беше уволнен от хитовия филм Бохемска рапсодия, след като свърши по-голямата част от режисирането му.

През януари списание Атлантик публикува детайлни обвинения от четирима мъже, обвиняващи Брайън Сингър в сексуално посегателство от 2014 г. насам. Сингър отрича всички обвинения. Той е най-известен с режисирането на филма "Обичайните заподозрени", както и с режисирането на 4 филма от касовата поредица Х-Мен.