Банските, които да изберем за плажа това лято


И това лято банските с висока талия са на почит. Освен стилни, те отиват и на всяко тяло. Високата талия е типичен моден елемент от 60-те години на миналия век в Холивуд. Те са ретро, може да се забележат дори в по-старите серии за Джеймс Бонд. Най-често са едноцветни, но експериментите са хубаво нещо, така че не ви пречи да съчетаете части от два отделни модела, за да разчупите еднообразието.

Банските с флорални мотиви не остаряват.

Това важи както за дамските, така и за мъжките и детските модели. Те носят усещане за свежест и почивка.  Банските с падащи ресни, къдрички или дантели също са актуални този сезон. Те са класически, елегантни, носят духа на аристокрацията и френския шик. 

И през 2020-а банските с животински принт не отстъпват, макар че доста дами не харесват дрехи, имитиращи кожата на животни.

При животинските принтове по традиция най-популярни са „кожите“ на представителите на семейство котки. След тях се нареждат зебровата и крокодилската шарка.

Банските с едно рамо ще привличат мъжките погледи това лято.

Асиметричните и геометрични форми показват желанието за излизане от марките, правят жената отличаваща се на плажа или край басейна. 

Жените с перфектни фигури могат да изберат и изрязан бански или прашка, стига да я чувстват удобна на плажа. 

Цветовете варират от едноцветни до шарени.  Не на последно място са минималистичните бански с очертано отрязано долнище. 

Много жени, които не харесват тялото си избягват по-изрязаните бански. Те влизат в куфара на жени със стегнати и спортни фигури. При тях няма определени тенденции за цветове или форма на чашката. 

Без значение от модела бански, който ще изберете за себе си през лято 2020, важното е да се чувствате комфортно в него и да ви носи настроение край морето.