Destiny’s Child се събират отново?


След големите събирания във филмовата индустрия като това на актьорския състав от “Friends”, може да очакваме подобно събиране и в музиката. Според The ​​Mirror, има вероятност Destiny’s Child отново да излезе заедно на сцена, веднага след като се възобновят концертите, които в момента са забранени, заради риска от разпространение на Covid-19.

"Водят се такива разговори между Бионсе, Мишел Уилямс и Кели Роуланд. Трите винаги са повтаряли, че един ден отново ще се съберат, когато дойде времето за това. А няма по-подходящ момент от сега”, казва анонимен източник. "Все още нищо не е официално, но веднага щом пандемията приключи, феновете могат да очакват добри новини, които ще повдигнат духа им.”

Американската поп група „Destiny’s Child” се формира през 1990 година в Хюстън, Тексас. Тогава тя е квартет, но по-късно остава трио в състав: Мишел Уилямс, Бионсе и Кели Роланд. Групата продава над 50 млн. копия от албумите си и е обявена за една от най-продаваните женски групи след TLC и Spice girls.

Групата се разделя през 2006г., но трите продължават да са в добри приятелски отношения. Роуланд и Уилямс дори се присъединяват към изпълнението на Бионсе на Super Bowl през 2013г. и отново през 2018г. на Coachella.

Бащата на Бионсе Матю Ноулс, който е мениджър на групата преди разпадането й, споменава пред Hollywood Life през февруари тази година, че работи по „редица проекти за Destiny’s Child за следващите две, три години”, но не дава повече подробности.

Роуланд пък сподели, че ще се радва на евентуално събиране отново. „Винаги, когато заедно с Бионсе и Мишел сме взимали някакви решения в кариерата си, са били изненада за нашите фенове. Те винаги са ни подкрепяли като група и като самостоятелни изпълнители. Затова ми се иска да продължаваме да ги изненадваме”.

Ако звездите решат да съберат групата отново през 2020-а, събитието ще е точно на 30-годишнина от сформирането на Destiny’s Child.