Джей Ло със скандален тоалет за снимките на най-новия си клип - СНИМКИ


Дженифър Лопес винаги е била смятана за модна икона и въплъщение на стилно облечена жена. Сега обаче тя е на път да лансира нова вълна, която никак не се понрави на пуританите зад Океана.

Джей Ло се появи за снимките на най-новия си клип в доста странен панталон

И ако си мислите, че от него просто се вижда бельото на певицата, то грешите. Всъщност това е ефект на самата дреха, а "прашките" са просто пришити към панталона.

Разбира се, Джей Ло би могла да си позволи подобно артистично залитане, още повече, че на 49 години тя е в топ форма и слага в малкия си джоб и 18-годишните девойки. Наскоро тя сподели, че полага изключителни грижи за тялото си и това си личи. Освен, че тренира всеки ден, Дженифър не пие кофеинови напитки и алкохол и си ляга в 10 вечерта.

 

Големият въпрос сега е дали като трендсетър тя ще направи подобни тоалети модерни и дали те ще залеят улиците, както обикновено се случва.

На снимачната площадка на новото видео на Лопес бе забелязан и Диджей Калед, с когото певицата си партнира от известно време. Според свидетели той за малко да си счупи врата, заглеждайки Дженифър докато снимали. И кой може да го упрекне?