Гага става лице на новия аромат на Valentino


Лейди Гага става лице на новия аромат „Voce Viva“ на

Лейди Гага ще бъде лицето на новия аромат „Voce Viva“ на „Валентино“, който ще се появи на пазара тази есен.

Изпълнителката на хита "Stupid Love" ще оглави кампанията на най-новия аромат на италианската модна къща, която трябва да стартира тази есен.

Главният дизайнер на Valentino Пиерпаоло Пичоли каза в изявление: „Лейди Гага олицетворява свободата, самосъзнанието, чистото сърце. Участието й в тази кампания издига символичната сила на проекта на най-високо ниво. Тя е икона на цяло поколение. Нейното послание за свобода, страст към изкуството, самосъзнание и равенство е същото, към което се стреми общността на „Валентино“. Толкова съм горд, че тя е част от това."

Новият аромат е концептуализиран от Пичоли и от екипа на Valentino в „L'Oréal“.

Ароматът е представен като „глас за разпространение на послание по целия свят“ и „кани всички да се докоснат до него, да вдъхновят другите и да изживеят мечтите си“.

Сътрудничеството с Гага идва, след като 34-годишната певица настоя, че иска да помогне на младите хора да се чувстват „красиви“, без да е необходимо „да бъдат перфектни по някакъв физически начин“.

Гага е известна с уникалния си моден нюх и твърдението, че нейното „определение за красота не е според конвенционалните стандарти“. Oт друга страна певицата е сред една от любимите музи на италианската модна къща и редовно дефилира по червения килим в умопомрачителни рокли на Valentino.