Ким Кардашиян и Кайли Дженър пускат своя линия парфюми


Най-младата милиардерка в света Кайли Дженър и по-голямата й сестра Ким Кардашиян ще пуснат скоро на пазара своя обща линия парфюми. По време на първия епизод от 16-ия сезон на риалити шоуто им "Keeping up with the Kardashians" двете бяха показвани да тестват различни аромати.

Колаборацията ще е първата за сестрите, всяка от които има успешен козметичен бизнес. Именно червилата и ружовете, които пусна на пазара преди няколко години наравиха Кайли най-богатата звезда от семейството. До сега обаче тя не бе лансирала свой парфюм. За разлика от Ким, която вече има зад гърба си няколо доста успешни аромата.

Все още не е ясно как ще се казва парфюма на риалити сестрите, но е ясно, че той ще идва в опаковка като огромни розови устни.

"Така хората ще си правят снимки с кутийката и ще ни правят допълнителна реклама в социалните мрежи", обяснява бизнес стратегията в епизода Кардашиян на по-малката си сестра.

За сега е ясно, че ароматите за парфюмите ще се приготвят от парфюмерийната къща Givaudan. Те ще са в три цвята опаковки "устни" - класическо червено, розово и прасковено.