Ким Кардашиян пуска линия оформящо бельо за дами


Ким Кардашиян обяви, че пуска на пазара своя колекция със стягащо бельо за дамите. Риалити звездата, която е известна с пищните си форми многократно е признавала, че не напуска дома си без да сложи под дрехите си нещо, което да я пристегне. Във времето когато е имала няколко килца отгоре дори носила по два, три чифта стягащи клинове, за да изглежда по-добре.

Колекцията е кръстена "Кимоно" и целта му е да прибира и скулптира женското тяло. "Самата аз винаги ползвам стягащо бельо, но винаги ми се налага да го режа тук и там, за да ми пасне добре. Много често ми се случваше да не мога да намеря и подходящия цвят, който да се слива с цвета на кожата ми, а това е много важно особено, когато нося дизайнерски тоалети на чевения килим", споделя Ким.

Затова в нейната колекция стягащото бельо, което включва спортни сутиени, корсети, бикини и клинове, Кардашиян залага на цветовата гама - 9 тона телесен цвят от най-светлото до най-тъмно бежовото. Размерите варират от XXS до 4XL.

Японците бесни заради името на колекцията

В социалните мрежи веднага се появиха критики срещу риалити звездата и името "Кимоно". Според японските потребители това е обида към тяхната култура и традиционното облекло в страната на изгряващото слънце. Както знаем кимоното е неизменна част от Япония и датира още от 15 век. Смятано за традиционна част от женското облекло, днес то се носи само по време на специални поводи и церемонии.