Лятна ваканция на малък частен остров за 220 000 евро


Един от най-популярните острови в света - испанският Ибиса има малък таен (вече не толкова) съсед, Ако сте баснословно богат Isla Sa Ferradura е вашето място за усамотена, луксозна и незабравима лятна ваканция.

Това е островче от девет акра в Балеарско море. Можете да го наемете срещу 220 000 евро седмично. Ако сумата ви се струва непосилна, можете да се я поделите с поне още 8 свои приятели. Тъй като вилата има девет спални. 

Островът е свързан със северния бряг на континента посредством плаж. Затова и мястото е по-точно да се определи като полуостров. 

Познавачи го описват "безспорно най-луксозния" вариант за настаняване на Ибиса.

В съвременната вила могат да се настанят до 18 гости в разкошен главен апартаменти осем двойни спални. Естествено всяка от тях разполага със собствена баня.

Луксът във вилата е интерконтинентален. Столовете са доставени от Япония, а масата от орех в една от трапезариите е ръчно изработена от общността на амишите в Ню Йорк.

Вилата предлага и два плувни басейна - 23-метров тип инфинити до главната вила, както и друг тип лагуна, разположен сред тропически градини.

На острова гостите ще открият още фитнес зала и спа център в ориенталски стил, оборудван със зала за масаж, малък басейн, хидромасажна вана, сауна и парна баня.

Ако предпочитате по-шумните вечери - вилата има тераса на покрива, с два бара, сенчести перголи, DJ пулт и сцена за частни концерти.

Двадесет и двама служители са на разположение на наемателите на острова. До него може да се стигне по частен път, който се спуска до плажа. За тези, които държат да пристигнат със стил, има възможност за транспортиране с яхта.