Майкъл Бубле ще изнесе първия си концерт в България


Канадската суперзвезда Майкъл Бубле ще изнесе първия си концерт у нас през есента на следващата година, съобщиха от София Мюзик Ентърпрайсис и Barracuda music.

Бубле е канадски певец, текстописец, композитор, актьор и продуцент, често сравняван с Франк Синатра заради своя стил на пеене. В зашеметяващата си музикална кариера, той има реализирани пет изключително успешни световни турнета, носител е на четири награди Grammy и има над 60 милиона продадени албума по целия свят.

През август тази година Бубле се завърна на сцената, след дълго отсъствие заради болестта на едно от децата си, което пребори рак

Той изнесе концерти в Дъблин, Лондон и Сидни, където изпълни най-големите си хитове пред повече от 150 000 души.

Предстоящото световното турне на музиканта ще започне със серия от 27 концерта в Америка, които стартират във Флорида на 13 февруари 2019. Новият осми студиен албум на забележителния изпълнител носи името (Love), и е в продажба от 16 ноември.

Многобройните български почитатели на Майкъл Бубле ще имат уникалната възможност да се насладят на феноменалните му изпълнения за пръв път на живо в София на 14 септември 2019. Концертът ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на Арена Армеец ще бъде лимитиран до 10 000 души.

Продажбата на билети стартира на 23 ноември (петък) 2018г. от 10:00ч.