Наоми Кембъл - посланик на туризма в Кения


Британският модел подписа партньорство с министерството на туризма и дивата природа на Кения и стана негов официален посланик.

Наоми Кембъл получава ново задание. На 12 януари 2021 г., министерството на туризма и дивата природа на Кения съобщи на страницата си в Twitter, че 50-годишният модел е избрана за неин нов международен посланик.

Наоми Кембъл "ще популяризира (...) Кения като идеална туристическа дестинация, както било договорено със секретаря на кабинета за туризъм в дивата природа Наджиб Балала през уикенда. Британската звезда ще участва в разработването на нови проекти, като „изграждането на летище Малинди по международни стандарти“, което трябва да „стимулира туризма“.

„Впечатлена съм и от съоръженията от световна класа (...) от курса на Баобаб, на професионалната голф асоциация (PGA) във Vipingo Ridge, единственото акредитирано от PGA златно игрище в цяла Африка. Каня златни професионалисти от цял ​​свят да посетят курса и да се насладят на преживяването “, заключи Наоми Кембъл в изявлението си. Споделени бяха и снимки на звездата по време на скорошно пътуване до Кения: