Новият хит- туту пола и как да я носим с кецове и яке


Ефирна, обемна, женствена - с тази пола няма да останете незабелязани, обещавам ви! Освен всичко останало, очертава се през пролетта и лятото тя да бъде тотален хит. Става дума за т.нар. туту пола или онзи тип пола, която напомня на балеринска пачка, но не чак толкова бухнала.

Тази пола може да бъде съчетана по десетки начини. 

Визия 1

Нежният розов нюанс предполага поне една комбинация да бъде с бяла риза, прибрана във високата талия. Косата е на висока опашка, а в допълнение поставя много бледо сини обувки, които комбинира със сини обици със златен елемент, златна верижка и златната й халка.

 

туту пола
 

Визия 2

Втората визия отново е с риза, но този път дънкова! Страхотна е подобна комбинация на романтична пола и по-ежедневна риза от груба материя. Отново е заложила на токчетата, този път в телесен цвят и на клъч, в който побира най-важното - документи, ключове, телефон и червило.

 

туту пола
 

 

Визия 4

Друг ежедневен и по-пролетен вариант е да комбинираме полата с кецове. Приз змата може и с ботши.


Визия 5

Ето и още едно смесване на различни текстури - ефирната пола комбинира с мек пуловер. Прибавя черни боти на стабилен ток. И за финал - аксесоари, които да кореспондират на черните обувки - очила с тъмна рамка и обеци.