Роузи Хънтингтън-Уайтли невероятно секси с рокля на "Версаче"


Моделът Роузи Хънтингтън-Уайтли придружи половинката си Джейсън Стейтъм на премиерата на най-новия филм с негово участие - "Бързи и яростни: Хобс и Шоу".

Новото попълнение към поредицата ще проследи съвместните приключения на Люк Хобс и Декард Шоу, героите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. Двамата актьори еднолично разшириха аудиторията на тези филми от ограничената бройка привърженици на автомобилната субкултура до глобалната фенбаза на екшън жанра в киното.

На премиерата на филма в Холивуд Роузи Хънтингтън-Уайтли изглеждаше невероятно секси в рокля на "Версаче".

Тоалетът е в бял цвят с прозрачни елементи и дълбока цепка от лявата страна. Визията на модела допълваха обемни, но семпли обеци и обувки на висок ток в сребристо.

От своя страна, Джейсън Стейтъм не изневери на стила си и се появи в черен костюм, с черна риза и вратовръзка и тъмни очила.

Официалната премиера на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" е на 2 август.

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм се сгодиха през януари 2016, но все още не са минали под венчилото. Двамата станаха родители на момченце в края на юни 2017 г. 

51-годишният Стейтъм и 32-годишният модел са заедно от 2010 г. Запознават се на снимачната площадка на филма "Трансформърс".