Серина изгря на корица в много атрактивна визия


Американската тенисистка Серина Уилямс засне впечатляваща фотосесия за списание Harpes Bazaar. Състезателката изгря на корицата на изданието в златна рокля и златисти сандали, а бижутата допълват атрактивната визия.

На част от кадрите Уилямс позира в анфас, облечена в къса златна рокля на Ralph Lauren. На места се вижда, че оскъдният тоалет не успява да прикрие дупето й. 

Външният си вид тенисистката завършва с гривна под формата на змия на Bvlgari, златни сандали на Christian Louboutin и гривна на крака.

Кадрите не са обработени и по голите й крака се виждат много белези, натъртвания и куп други недостатъци.

Автор на фотосесията е британският фотограф  Алекси Любомирски, който снима годежа и сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. 

„Ако ме попитате какво ме кара да бъда мотивирана и да продължавам да играя тенис. За мен отговорът е много прост – обичам спорта. Много е важно да обичаш това, което правиш. Ако не го правиш, намери си нещо, което да е за теб. Следвайте страстта си. Разбира се, има моменти, когато обичаният тенис е труден”, сподели 37-годишната тенис звезда.

„Още откакто бях малка, имах нужда да изразявам мнението си и да бъда чута. Някои може и да не го харесват и честно казано, това е тяхно право. И аз го уважавам. Израснала съм като най-малката от петте момичета и научих, че трябва да се боря за всичко, което искам. И никога няма да спра да казвам на глас, когато видя несправедливост”, сподели Серина Уилямс.