Защо Хю Джакман се завърна на студентската скамейка


Хю Джакман се върна в училище, посещавайки дистанционно лекциите на професора от Колумбийския университет Анет Инсдорф.

Звездата от "Най-великият шоумен" е редовен в часовете на професора, в които се дискутират  класически филми чрез онлайн панел.

По-рано тази година Хю беше съкрушен от смъртта на своя учител по актьорско майсторство и ментор Лисле Джоунс, който почина през декември 2019 г. на 89-годишна възраст.

Той сподели снимка на двамата в Инстаграм и написа: ''Миналата седмица загубих скъп приятел и със сигурност едно от лицата с най-голямо влияние върху мен като актьор както на сцената, така и извън нея“.

Щастлив от семейния си живот, Хю Джакман наскоро отпразнува своята 24-та годишнина от сватбата си със съпругата си Дебора. Родители на две деца (Оскар, на 19 години и Ава, на 14 години), те встъпват в брак на 11 май 1996 г. и до днес се обичат като в първия ден. 

51-годишният актьор с удоволствие разкрива тайната на тази красивата любовна история. "Честност. Без съмнение това е най-важното нещо", каза той в интервю за сп."People".

„Има също и интимност. Хората говорят за интимност, като приемат, че това се случва само в спалнята. Разбира се, че има и това, но всъщност интимността също е способността да споделяме всичко заедно. Добрите, лошите, страховете, успехите ... Деб и аз имаме това от самото начало. Винаги сме били себе си", продължи той.