Зодиите, които печелят по-лесно пари


Всеки се стреми да бъде материално добре, да живее без лишения и да се радва на живота така както намери за добре. Едни печелят пари по-лесно, други, колкото и да се стараят, трудно постигат материална удовлетвореност. Дали звездите могат да влияят на това? - оказа се, че има три зодии, които по-бързо печелят пари, късмет или пресметливост в баланса по сметките?

Телец

Представителите на тази зодия обикновено заемат престижна позиция в работата, успяват да заделят средства, които да използват за сбъдване на мечтите си и за удоволствия, по което време пожелаят. Трудно обаче можете да ги убедите да ви услужат от заделените "пари за черни дни", тъй като не веднъж представителите на зодията са били "изигравани" заради щедростта си.

Скорпион

Представителите на тази зодия не ламтят за много пари. Обичат обаче банковата им сметка да е пълна, затова внимават с харчовете. Имат усета да се ориентират към работа, която няма да им коства много пот на челото, но ще им носи удовлетворяващи доходи.

Козирог

Това е една от най-дисциплинираните зодии, затова и внимават парите, които харчат да не надвишават тези, които изкарват. При тях парите не са трудни за изкарване, но това съвсем не означава, че те не работят здраво за тях. И тъй като са максималисти - дават всичко от себе си и очакват подобаващо възнаграждение. Козирозите  са и много спестовни, затова рядко ще чуете да се оплачат, че са "закъсали" преди заплата.