3 зодии, на които никак не им вървеше през 2020


Има зодии късметлии, но има и неудачници. Искат да постигнат нещо, но не успяват. Все нещо им пречи, все са недоволни, злобни и са неспасяеми.

Ето кои са тзи зодии, които не им вървеше през 2020 г.:

Овен - Неспасяем интересчия

“Каква полза ще имам” е въпросът, който определя поведението му. Има заблудени женици, които са убедени, че техният Овен е любящ и нежен партньор. Дори когато изглеждат порядъчни и грижовни, мъжете Овни са чудовищни използвачи. Бъдете сигурни, че преди да предприеме поредния “мил жест”, той вече е преценил, че ще има изгода – затова го прави. Фенките на този знак ги определят като вълнуващи и мъжествени, но не твърде романтични. Защо през тази година обаче те не разбраха тяхната същност.

Телец - Материалистично говедо

Ама много му е важно да е най-хубавият! Защо ли? Защото той самият съди за другите по външния вид. Не разбира как е възможно един евтин и ръчно изработен подарък да ви е по-важен от нещо, за което са дадени много пари. Нито е романтичен, нито има въображение, нито пък става за домашна помощница. Примирете се, че с Телец вкъщи чистенето е единствено ваш прерогатив. Вари го, печи го – Телецът е и ще си остане говедо през тази и през следващите години. И ще ви скъса от ревност.

Близнаци - Въртоглав безделник

Също като жените Близнаци, мъжете са вятърничави въртиопашки. Носи им се слава на лицемери и предатели, но истината е, че са и двете – хем въртоглави, хем ненадеждни. Приятно е да пофлиртува човек с тях, да се посмее, пък после да се прибере вкъщи при котката или кучето. Всяка жена, която налита на мъже Близнаци, трябва отсега да се подготвя за ролята на стара самотница. Най-дълбокият им страх е да не би случайно да се обвържат.