Бившият треньор на Адел с 3 съвета как да трансформираме тялото си


Адел буквално взриви интернет със снимката, която публикува от празненството за 32-ия си рожден ден. Причината не беше, че това бе първата публикация на певицата за тази година, а неузнаваемият й външен вид.

В рамките на няколко години тя свали близо 45 килограма, а променената й визия възхити не само почитателите й, но й нейните колеги от бранша. Едни от звездите, които поздравиха Адел за постигнатите резултати, бяха Криси Тейгън и Рита Уилсън. „Изглеждаш чудесно”, „Превъзходна си”, гласяха коментарите под снимката.

Снимката предизвика много дебати и спекулации относно загубата на толкова килограми за кратко време. Един от защитниците на Адел е бившият й треньор Пийт Герасимо. Той работи с певицата в продължение на 4 години преди тя да се премести в Лос Анджелис през 2016 година. В интервю за Insider Герасимо дава ценни съвети за това, как да постигнем трансформация на тялото „а’ла Адел”.

Треньорът съветва да не прибързваме. Процесът на подобна промяна обикновено е дълъг и трябва да сме търпеливи. „Основният ми съвет към всеки, който иска да направи здравословна промяна със себе си, е да се отдаде изцяло на процеса и да бъде търпелив”. Герасимо добавя, че бързите резултати не траят дълго и рискуваме да се получи известния „йо-йо” ефект.

Ако визията на Адел ви е вдъхновила да започнете дълго отлаганата промяна, добрата новина е, че подобна трансформация не е толкова трудна. „Всичко, което се изисква, е вяра в себе си, постоянство и дисциплина”.

Герасимо дава 3 важни съвета, с които не само ще постигнем желаните резултати, но и ще променим начина си на живот.

  1. Правилен хранителен режим
  2. Редовно трениране, покачване на пулса и излизане от зоната на комфорт
  3. Качествен сън, който ще позволи на тялото да се възстанови и зареди с нова енергия

Герасимо вярва, че тренировките и здравословният начин на живот трябва да се превърнат в удоволствие, а не задължение. Той добавя, че човек трябва да избере правилното физическо натоварване, което да не наранява тялото. Треньорът винаги вкарва елементи на забавление в своите тренировки, защото това прави нещата по-лесни и приятни.

Герасимо препоръчва да се избягват добавки и хапчета, които могат единствено да навредят на организма. „Предпочитам истинска храна и здравословен и разнообразен хранителен режим. По-лесно е, отколкото си мислите.”

По времето, когато е тренирал Адел, са се срещали в залата по 2 или 3 пъти седмично, въпреки натоварения график на певицата. Герасимо казва, че винаги се е стараел да разнообразява тренировките на звездата, включвайки кардио, вдигане на тежести и бокс.

Само дни след като Адел публикува снимката рождения си ден, загубата на килограмите й се превърна в тема номер 1. Герасимо публикува съобщение в своя Instagram профил, в което споделя, че е разочарован от негативните коментари към певицата. Според треньора „никой не трябва да бъде съден за това, че е постигнал целите си”.