Джордж Клуни няма да става кръстник на бебето на Хари и Меган


Холивудският актьор, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни не иска да е кръстник на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор - първородния син на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган, съобщи Контактмюзик.

Клуни е близък с кралската двойка и дори беше гост на сватбата им през май миналата година заедно със съпругата си Амал. Въпреки това холивудската знаменитост не се вижда в ролята на ключова фигура в живота на Арчи.

Запитан като гост в шоуто на Джими Кимъл дали би станал кръстник на кралското отроче, 58-годишният Джордж Клуни отговаря: "Идеята не е добра. Не трябва да бъда кръстник. Аз съм баща на близнаци и едва се справям с това".

На въпрос дали ще откаже ролята на кръстник, ако му бъде предложена, Клуни отвръща: "Няма да ставам кръстник. Обещавам ви го. Съвсем сигурен съм".

Междувременно стана ясно, че новороденият Арчи вече си има лична приспивна песен. Творбата му е подарък от кралския хор, прочул се с изпълнението си на сватбата на Хари и Меган през май миналата година.

По думите на Карън Гибсън, ръководителката на госпъл хора, текстът на приспивната песен е "изключително силен".

След като се прослави на сватбата на Хари и Меган, Кралският хор сключи звукозаписен договор с компания "Сони мюзик". Формацията понастоящем е на турне във Великобритания. На 19 май хорът ще отбележи първата годишнина от венчавката на херцозите на Съсекс с изпълнение на свои хитове в "Ройъл Албърт хол" в Лондон.