Как да задържим мъжкото внимание върху нас


По природа мъжете са неразговорчиви и рядко споделят какво не им харесва. Затова всяка жена трябва сама да разбере какво в поведението и отношението й може да подразни мъжa, съветват психолози и познавачи.

Визуалното впечатление

Жената трябва да изглежда привлекателно, да се облича добре, да се грижи за външността си и да прави добро впечатление. Не е редно да се облича предизвикателно, да слага много грим и да се държи вулгарно. И си сложете парфюм, който винаги ще напомня за вас, съвeтва на свой ред sex-news.ru.

Взаимоотношенията

От женските забележки мъжкото самолюбие страда често. Затова попитайте или кажете нещо само веднъж и повече не напомняйте. Може просто да попитате мъжа в какво  настроение е, но не го разпитвайте. Ако поиска, той сам ще ви разкаже.

Чисто женски грешки

Заради емоционалността си жените са готови да обвиняват мъжете във всички неприятности и неуспехи. И не подозирайте мъжете в каквото и да било. Женските подозрения много обиждат, дразнят, нервират и тласкат мъжете към ненужни постъпки.

Секс е важна част от живота на мъжа

Мъжът непременно ще обърне внимание на това, което вие не желаете в интимните отношения. Внимателно подбирайте думите и прозвищата на отделните части на тялото. Това, което за вас е забавно, за него може да звучи обидно. Правете секс с пълно отдаване и не стимулирайте оргазъм.