Ким Кардашиян и Кание Уест похарчиха над 1 милион $ за коледно парти


Звездното семейство Ким Кардашиян и Кание Уест организира истинска приказка за своите гости на Коледа – цялото имение в Хидън хилс беше украсено с гирлянди, ледени пързалки и изкуствен сняг (при температура 29 градуса на сянка). Безброй снимки от партито публикуваха Кендъл Дженър, Парис Хилтън, Дженифър Лопес и други близки приятели на семейството на Кардашиян. Но колко е струвал на съпрузите този празник?

По оценки на експерти Ким и Кание са похарчили малко повече от един милион долара за организирането на вечерта. За да бъдем точни – 1 милион и 300 хиляди. За да покрият цялата територия на имението със сняг и след това да го изнесат, звездите са платили най-малко 350 хиляди, а за ледните пързалки от Trask House, по които гостите са се спускали цяла нощ, са били необходими около 15 хиляди.

Палатките, в които се изявявали музикантите, включително и близкият приятел на семейството Джон Леджънд, се оценяват на 50 хиляди долара, а самото изпълнение на певеца може да е било както безплатно, така и баснословно скъпо – половин милион долара.

Това коледно парти определено ще влезе в историята като едно от най-грандиозните и скъпи, но пък сами можете да се убедите, че си е заслужавало.