Може ли Крис Хемсуърт да бъде следващия Агент 007


Филмите за Джеймс Бонд са си направо религия, когато става дума за тайни мисии, напреднали технологии и шпионаж.

В момента се подготвя 25-ият филм от франчайза, но сме писали на няколко пъти проблемите около него. Все пак се очаква нещата да се случат, а Даниел Крейг да облече черния смокинг и да убива лошите като за последен път. Но като че ли по-интересното е, че се очаква да бъде обявен и неговият заместник. 

Спряганите имена са доста, като най-често се чува това на Идрис Елба, който обаче отрече слуховете с обяснението, че е твърде стар за това. Сега възможностите се увеличават с още една, защото Крис Хемсуърт сам даде заявка, че иска да влезе в ролята на Джеймс Бонд.

В интервю за списание Balance австралиецът беше запитан за възможността да изиграе Агент 007. А той с охота отговори, че с удоволствие би влязъл в тази роля и не мисли, че някой би я отказал, защото си е сбъдната мечта.Той дори смята, че има филм, който може да послужи като визитка при евентуално прослушване за ролята на Джеймс Бонд. Крис Хемсъурт посочва филма "С пълна газ" (2013 г.) като такъв. 

Крис Хемсуърт обаче е наясно, че следващият Джеймс Бонд ще бъде избран на базата на много елементи. Той трябва да се хареса както на Барбара Броколи, която е изпълнителен продуцент на филмите, така и на всички фенове. Ние лично гласуваме с двете ръце за австралиеца, защото според нас притежава всичко необходимо, за да бъде Агент 007.