Парис Хилтън се изповяда: Била малтретирана в пансион


Светът я познава като глуповата наследница, която обича партитата, но зад бляскавия живот на Парис Хилтън се крие тъмно минало.

Според нов документален филм тя е била малтретирана като тийнейджър.

За това разказва The Sun.

105-минутният филм разказва и за ужаса, който Парис изживява при изтичането на скандалния й секс запис от 2003 г.

Хилтън споделя и че се чувства в капан от публичния образ, който сама си е създала.

В документалния филм "Това е Парис" 39-годишната красавица твърди, че е била малтретирана физически и емоционално, включително понасяне на побой и изолация, след като е била изпратена в пансион.

Тя също така описва как е била малтретирана от пет свои бивши гаджета.

"Целият свят си мисли, че ме познава, защото играя тази роля толкова много време. Никой всъщност не знае коя съм. В детството ми се случи нещо, за което не съм споделяла на никого. Още сънувам кошмари. Иска ми се да мога да вкарам камера в сънищата си и да ви покажа какво е. Ужасяващо е и го сънувам всяка вечер. И до ден днешен все още съм травмирана", разказва във филма Парис Хилтън.

"Толкова съм свикнала да играя роля, че ми е трудно да бъда нормална. Когато има камера около мен, се превръщам в друг човек", казва още тя.

Парис е най-голямото от четирите деца на собственика на хотелската верига "Хилтън" Рик. Като малка той и майка й Кати я наричат "звезда", казват й, че ще бъде следващата Мерилин Монро и я пращат на уроци по етикет в Ню Йорк.

"Майка ми искаше да стана Хилтън... аз просто исках да съм Парис. Дори не знам коя съм понякога. Винаги поставям тази фасада. Всички казват, че съм инфлуенсър, но понякога имам чувството, че съм подпомогнала създаването на чудовище", коментира наследницата на хотелиерската верига.

"Тя обича да си стои вкъщи с кучетата, яде престояла храна - много е нормална", споделя за нея сестра й Ники.

Стане ли въпрос за създаване на семейство, Парис обещава, че ще намали темпото, когато стане милиардерка. "Поне си замразих яйцеклетки. Определено първо искам да имам момиче и да я кръстя Лондон, но просто не знам кога ще ми остане време", заявява тя.

"Ужасена съм от хората, особено мъжете", казва Парис Хилтън и отрича през 2003 г. да е пуснала сама в интернет скандалния секс запис на нея и гаджето й, дори твърди, че е била притисната да го направи.

"Това беше един интимен момент в тийнейджърка, но всички го гледаха и се смееха все едно е нещо забавно. И ме изкараха лошата. А това беше първата ми истинска връзка. Бях на 18 - толкова влюбена в него, че исках да го зарадвам. Помня как той изкара камерата и някак ме притисна за това. Беше като изнасилване по електронен път", споделя през сълзи тя.

"Мисля, че една от най-големите й борби е с доверието. Тя е предавана толкова много пъти", коментира сестрата на Парис Ники.

Във филма 39-годишната блондинка разкрива, че петима от бившите й гаджета са я малтретирали физически. "Била съм душена, телефони и компютри са летели по мен. И го приех, защото си мислех, че е нормално. Исках любовта толкова силно, че бях готова да приема да ме удрят, да ми крещят, да ме душат"

Мрачните епизоди от живота на Парис стартират още от детството й.

"Стоях си в леглото и тези двама души влязоха в стаята ми и ме попитаха "Искаш това да стане по лесния или по трудния начин?". Опитах се просто да избягам".

През единадесетте прекарани месеца в пансиона в Прово Хилтън твърди, че е била измъчвана физически и емоционално и поставена в изолация. "Усещах, че много от хората, които са работили там, са започнали да измъчват деца и да ги гледат голи. Караха ги да се събличат и да стоят 20 часа срещу една голя стена. Толкова неприятности си навлякох там. Имах чувството, че полудявам. Гладувах, измръзвах. Бях сама и уплашена. Единственото нещо, което спаси разсъдъка ми, беше да мисля какво искам да правя с живота си и коя искам да бъда, когато изляза оттам. Готова бях да направя всичко, което е по силите ми, за да бъда толкова успешна, че родителите ми никога повече да не могат да ме контролират."

Други бивши ученици от пансиона разказват подобни ужасни истории. Оказва се, че между 2011 и 2014 г. полицията се е отзовала на 56 сигнала за нападение в центъра и на 25 относно сексуални посегателства.

" allowfullscreen >