Анджелина неотразима в жълто на рождения си ден


Анджелина Джоли навърши 46 и го отпразнува в компанията на шестте си деца

Папараци издебнаха звездата и децата ú и публикуваха снимки на семейството, влизащо и излизащо в ресторант в Лос Анджелис:

 
На снимки, получени ексклузивно от DailyMail.com, актрисата е видяна да напуска ресторант TAO в Лос Анджелис с Мадокс, 19, Пакс, 17, Захара, 16, Шайло, 15 и 12-годишните близнаци Вивиен и Нокс.

В истински знак, че това наистина е специален повод, тя замени обичайния си готически черен гардероб с ярко жълта плисирана рокля с дължина до коляното, бежови токчета и чанта Valentino.

Анджелина и семейството ú бяха с маски, докато напускаха горещата точка на Западен Холивуд заедно.

Вечеря за рожден ден: Анджелина Джоли отпразнува навършването на 46 години в петък с вечеря в ресторанта TAO в Лос Анджелис с шестте си деца

Анджелина, с 15-годишната си дъщеря Шайло, издържа няколко тежки седмици, след като бе оставена „горчиво разочарована“ от решението на съдията да присъди на Брад Пит съвместно попечителство над техните непълнолетни деца

В края на май съдът постанови, че Брад и Анджелина ще имат споделено попечителство над всичките си деца, с изключение на Мадокс, който вече не е непълнолетен.

Според доклади от US Weekly във вторник, актрисата смята, че никога не може да прости на Брад и вярва, че правната им битка е "далеч от края".

Синът на Анджелина Пакс

Синът û Пакс (17) 

Извадете чантата!  Захара прибра остатъците от вечерята в тао тоо

Захара

Близнаци: 12-годишните деца на Анджелина Нокс и Вивиен също се включиха в забавлението

12-годишните близнаци Нокс и Вивиен също се включиха в забавлението

Източник и снимки: ali2day.com

В Инстаграм пък видяхме тематична торта от филма ú "Злодейда":