Модни съвети: тоалет за ваксинация


Исках селфи за ваксината. Исках такъв кадър толкова, колкото и самата ваксина. Но когато най-после ми дойде реда и имаше много хора, не исках да задържам процеса, за да помоля някой да ми направи снимка. Което е жалко, защото естествено бях планирала тоалета си. Искам да кажа, ако някога е имало ден за изписване с червени букви, това е било всичко. Никога нямаше просто да се задоволя да запретна ръкав на риза, когато имах чудесно оправдание да нося топ с едно рамо в делнична сутрин.

Подобно на толаетите, съобразени с това, което се вижда във видеоприложението "zoom", модата е насочена към изкуството от пандемията, а не от модния подиум. Топът с едно рамо е практичен - голото рамо предлага лесен достъп, спестявайки ви неудобството да се опитвате да измъкнете ръката си през стегнат ръкав, което може да бъде изненадващо трудно), но също така е начин за почитане на момента. Можете просто да отидете с тениска с къс ръкав, но къде е модата в подобна снимка?

 

Доли Партън носеше блестящ пуловер с изрези на всяко рамо - проектиран и изработен специално за случая от нейния креативен директор Стив Съмърс. През следващия месец, докато температурите се повишават и средната възраст на онези, които получават ваксина, намалява, очаквайте да видите бански костюми с едно рамо, носени с деним, и спортни панталони, съчетани с горнища.

По време на писането на текста незабавното връщане на партита и празници все още не се чувства като сключена сделка. Денят на ваксинацията е един радостен момент, в който можете да се чувствате уверени, че ще се случи скоро, ако вече не е бил ваш ред. Така че това е страхотен момент да се издокарате. И от този ден нататък това ще бъде облекло с щастливи спомени. Този топ със студено рамо ще ви накара да се чувствате топло отвътре.

Източник: theguardian.com