Ариана Гранде разкри булченската си рокля


Младата певица се омъжи за дългогогоишния си приятел на много тайна церемония на 15 май, а сега разкри и няколко снимки за феновете си.

Певицата от "Positions" сподели поредица от снимки със съпруга си, процъфтяващ агент по недвижими имоти Далтън Гомес . На изображенията Гранде показва зашеметяващата си, копринена сватбена рокля от Вера Уанг, съчетана с украсен с лък воал, който стои перфектно на нейната полуприческа. Гомес изглежда красив и изящен за събитието, облечен в класически черен смокинг от Том Форд, докато позира заедно с булката си.

В друга публикация Гранде показва по-отблизо роклята си: знойно отворено число с деколте, подобно на корсет. Аксесоари с обеци от сълза от перли и диаманти, които допълват годежния пръстен на певицата.

Нейните кафяви опушени сенки за очи, подплата за котешки очи и матова какаова устна изглеждат вдъхновени от Стария Холивуд, естетика, на която певицата често отдава почит на червения килим. Окончателното изображение във фотото на поп звездата е леко размазано, черно-бяло щракане, включващо булката и младоженеца, прегръщащи и споделящи целувка.