Кейт елегантна и с дънки и кецове


Катрин Мидълтън за пореден път показа, че елегантността е въпрос на правилен подбор на дрехите и цялостна визия, а не на бюджет. Тя бе съчетала прасковен блейзър с дънки и бели кецове , за да участва в събитие с деца.

Проектиран да вдъхнови следващото поколение да се грижи за природата, проектът е част от работата на Природонаучния музей`за превръщане на градината им за дивата природа в градски център за биологично разнообразие.

Херцогинята на Кеймбридж се присъедини към ученици, участващи в природни дейности в градината, включително правене на паяци и интерактивно упражнение за разказване на истории, преди да фиксира акустично устройство за наблюдение на череша в градината на дивата природа, което ще записва околен звук, за да помогне на учените от музея за изследване на модели на активност на птици, бозайници и насекоми в градината.

Новата общностна програма на музея ще създаде съвместно четири семейни дейности и ресурси за програма за семейно обучение на място, която включва самоуправляващи се преживявания, станции за управление, природни занаяти и дейности, допринасящи за градското биологично разнообразие.

В инстраграм поста е отбелязано, че децата ще се насладят на домашния мед на херцогинята ????: