Принудили Бритни Спиърс да няма повече деца


"Те не искат да имам деца - повече деца", каза Бритни Спиърс по време на 30-минутното си обръщение към съда. Тя изнесе страстна реч по време на изслушването си за настойничество.

В почти 30-минутното си виртуално обръщение пред съд в Лос Анджелис и съдия Бренда Пени, 39-годишната певица се обяви срещу баща си Джейми Спиърс и нейния мениджърски екип, твърдейки, че не е успяла да се "омъжи и да има бебе" поради нейното 13-годишно попечителство.

Спиърс - която беше подкрепена от нейния адвокат Самюел Д. Ингъм III и беше помолена многократно от съда да забави скоростта, за да може съдебният протокол да може точно да преписва - направи твърдения за настойничеството, което не й позволява да има повече деца.

"Бих искал постепенно да вървя напред и искам да имам истинската сделка. Искам да мога да се оженя и да имам бебе. Имам спирала вътре в себе си, за да не забременея. Те не искат да имам деца - още деца ", твърди Спиърс.

"Тованастойничество ми причинява повече вреда, отколкото полза. Заслужавам да имам живот! Работих цял живот. Заслужавам да имам две до три години почивка и да правя това, което искам да направя", каза майката на синовете Джейдън на 14 и Престън на 15 с бившия съпруг Кевин Федерлайн , с когото тя финализира развод през 2007 г.
 
По време на изслушването бащата на Спиърс Джейми се появи на практика, заедно с майката на певицата Лин, и след изказването на певицата беше прочетено изявление от името на Джейми. "[Джейми] съжалява, че вижда дъщеря си с толкова силни болки. [Той] обича дъщеря си и много му липсва", каза неговият адвокат Вивиан Лий Торийн.

„Винаги не съм искал нищо друго освен най-доброто за по-добрата си половина и ще продължа да я подкрепям, следвайки мечтите й и създавайки бъдещето, което тя иска и заслужава“  , заяви ексклузивно пред PEOPLE актьорът от  Семейния бизнес , на 27 години. „Благодарен съм за цялата любов и подкрепа, която тя получава от феновете си по целия свят, и с нетърпение очаквам едно нормално, невероятно бъдеще заедно.“

Настойничество на Спиърс е поставено за първи път през 2008 г., като баща й е определен за постоянен настойник на нейните дела, а адвокат Андрю Уолет - постоянен сънастойник на нейното имение. След като Джейми подаде оставката си поради здравословни причини през септември 2019 г., Джоди Монтгомъри бе назначена за временен настойник.

Спиърс излиза с гаджето си Сам Асгари от 2016 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на нейния видеоклип "Slumber Party". Преди изслушването в сряда Асгари сподели селфи в Instagram, облечен в бяла риза с думите „Свободна Бритни“.

Източник: people.com